Sælg din bil

Hos Ahlgren & Andersen tilbyder vi at varetage salget af din brugte bil. Det sparer dig ikke kun for tid og besvær, men giver dig oftest også en større fortjeneste. Med vores store netværk har vi en gennemsnitlig salgstid på kun 23 dage. Skal vi være Din Bilmægler?

Din Bilmægler

Vi elsker at sælge biler! Og vi varetager gerne dit bilsalg. Såfremt du ønsker et hurtigt salg af din bil, men foretrækker at slippe for de arbejdsopgaver, som følger med, kan vi sælge bilen for dig. Et salg gennem Din Bilmægler er oven i købet en nem vej til at få mere for din brugte bil.

Vi kan sælge din bil, uanset om den er med eller uden afgift. Indestår du med en restværdi på en tidligere flexleasingaftale kan vi hjælpe dig med at finde den rette køber til din bil. Det er i mange tilfælde lettere for os at afsætte en dyr bil, idet vi kan tilbyde køber finansiering eller leasing samt lade en evt. byttebil indgå i handlen. Sidst, men ikke mindst yder vi køber 6 måneders fuld garanti, hvilket giver en øget tryghed i handlen.

Når du sætter din bil til salg hos os, opnår du flere fordele:

DKK 5.000 – 25.000,- højere fortjeneste
Solgt eller gratis
Parker din bil hos os eller tag den med dig
Slip for besværet og lad os klare alt salgsarbejdet

Som Din Bilmægler udregner vi en salgspris med udgangspunkt i nuværende markedsværdi samt din forventede pris. Du kan altid få en uforpligtende bilvurdering via formularen i nederste højre hjørne. Når prisen er beregnet, gennemgår bilen et grundigt eftersyn på vores værksted, får taget professionelle salgsfotos og markedsføres på alle vores kanaler.

Du har mulighed for at parkere bilen ved en af vores tre forretninger, hvor den står på et aflåst område med alarmsystem og er dækket af vores forsikring. Dette gør salget lettere, da bilen således altid vil være tilgængelig for fremvisning. Du kan dog også sagtens køre videre i bilen, mens den er til salg. Det indebærer imidlertid en vis fleksibilitet i forbindelse med fremvisninger.

Vi indgår en salgsaftale løbende over 30 dage. Er din bil ikke solgt inden for denne periode, er det omkostningsfrit for dig. På nuværende tidspunkt er vores gennemsnitlige salgstid blot 23 dage. Så snart bilen er solgt, afregner vi og afslutter den officielle formidlingsaftale. Det er nemt, effektivt og hurtigt, når du lader os være Din Bilmægler.