Populære modeller

Audi

Mange drømmer om en Audi, og har du udset dig en Audi som brugtbil, kan drømmen let blive til virkelighed. Vælger du f.eks. den alsidige Audi A3 som brugtbil, vil du opleve et fornuftigt prisniveau. Dermed kan A3 være et alternativ til en ny mikrobil, hvis plads og køreegenskaber ligger på din ”top 3”. Også Audi A4 modellerne er populære og en perfekt kombination af kvalitet, køreegenskaber, design og rummelighed. Du finder altid udvalg af brugte Audi A3 og A4 samt selvfølgelig også andre populære Audi modeller hos Ahlgren & Andersen.

BMW

Luksus, sportslige køreegenskaber, design og kvalitet kendetegner modeller fra BMW. Overvejer du BMW som brugtbil, vil du muligvis bliver overrasket over, at det ikke koster mere at eje en brugt ”Bimmer”. Værditabet på en ny BMW er højt, og det betyder, at du som brugtbilskøber kan få en BMW til en ganske ”jordnær pris”. BMW 1 serien blev i august 2018 kåret som ”årets brugtbil” i Danmark. Det skyldes bl.a. en fornuftig total økonomi samt gode køreegenskaber. De fleste BMW modeller er baghjulstrukne, hvilket giver sporty køreegenskaber.

Mercedes

Mange forbinder Mercedes med luksus, flot design og køreglæde. Som ny bil er Mercedes forbeholdt de få grundet den høje pris. Men som brugtbil findes modeller i et prisleje, hvor langt de fleste kan være med. Generelt er priserne på Mercedes-reservedele i den lave ende - specielt på de modeller, der har nogle år på bagen. Hos Ahlgren & Andersen finder du altid et stort udvalg af brugte Mercedes

Volkswagen

Leder du efter en brugt VW, så har vi et stort udvalg hos Ahlgren & Andersen. Volkswagen er populær blandt danske bilkøbere. VW fabrikkerne har gennem årene leveret gigantiske succeser: Golf, Polo og Passat samt ikke mindst den populære microbil Volkswagen UP. Når du vælger en brugt Folkevogn, får du meget bil for pengene, og du vil opleve at en VW ”holder” brugtvognsprisen lidt bedre end andre modeller, da Volkswagen også er meget efterspurgt som brugtbil.

Peugeot

På udkig efter brugt Peugeot? Så finder du altid et stort udvalg af Ahlgren & Andersen. Peugeot er et af de bedst sælgende bilmærker i Danmark, derfor finder du også et stort udvalg af brugte modeller. Lige fra den rappe bybil Peugeot 108 til rummelige stationcarmodeller som f.eks. Peugeot 308 til SUV modellerne 2008, 3008 og flagskibet 5008. Peugeot modeller er kendetegnet ved højt udstyrsniveau og for at have meget fornuftige brugtbilspriser. Priserne på service og reservedele på Peugeot er samtidig kendt for at være i den billige ende.