Leasing

Vi tilbyder privatleasing gennem vores samarbejdspartner AL Finans, som har mange års erfaring på området.

Leasing er for dig, der ønsker en bil uden de forpligtelser, der hører med til at købe en selv. Når du leaser en brugtbil gennem Ahlgren & Andersen, kender du som udgangspunkt dine udgifter for hele leasingperioden. Desuden står vi for garanti og service, så du slipper for bekymringer, hvis der skulle opstå problemer med bilen. Det giver en tryghed og økonomisk sikkerhed, som flere og flere mennesker benytter sig af.

Leasing er en fordel for dig, der godt kan lide at skifte bil ofte. Du har bilen i 12 måneder ad gangen (med mulighed for forlængelse), og derefter afleverer du den tilbage til Ahlgren & Andersen. Du slipper således for besværet med at sælge bilen videre og skal ikke spekulere på værditab.

Overvejer du at lease din næste bil?

Udfyld formularen for at få tilsendt vores Leasing guide og bliv klogere på vores unikke leasingkoncept.

Ahlgren & Andersen koncept leasing

I september 2018 lancerede Ahlgren & Andersen et helt unikt leasingkoncept for private. Det er nemt og bekvemt at indgå leasingaftalen for 12 måneder, og du betaler blot en lav førstegangsydelse samt en løbende månedlig ydelse. Ønsker du at betale en lidt højere førstegangsydelse, kan vi naturligvis arrangere dette, således den månedlige ydelse bliver lavere. Du kender de månedlige udgifter for hele perioden, og der er dermed ingen skjulte omkostninger eller usikkerheder. Ved leasingaftalens ophør leverer du bilen tilbage til os, og så er du klar til en ny bil.

Skulle der mod forventning opstå problemer med bilen i leasingperioden, sørger vi for udbedring uden meromkostninger for dig. Vi tilbyder naturligvis også en gratis lånebil.

Når du vælger privatleasing hos Ahlgren & Andersen, får du:

Lav førstegangsydelse og fast månedlig ydelse
Intet uventet værditab ved endt leasingperiode
Mulighed for at skifte bil ofte
Kendte udgifter til bil i hele perioden
Gratis lånebil ved reparationer

Erhvervsleasing

Er du erhvervsdrivende, kan vi desuden tilbyde erhvervsaftaler for op til 36 måneder. Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere om dette.  

Flexleasing

Vi kan ligeledes tilbyde flexleasing, såfremt du ønsker at skræddersy din leasingaftale efter din personlige økonomi. Med flexleasing er det muligt at køre i lige den bil, du drømmer om til en lav månedlig ydelse. Kontakt os gerne, hvis du har et specifikt ønske til din næste bil. Intet er umuligt, og vi vil gøre vores for, at du kan få din drømmebil.