History

Historie

Ahlgren & Andersen blev skabt ud fra et behov i det danske bilmarked. Et behov for at favne bredere på brugtvognsmarkedet og tilbyde vores kunder stor volumen på sortiment samt landets skarpeste prissætning. Med Ahlgren & Andersen har vi derfor skabt et koncept, som har til hensigt at yde dig en helstøbt og fuldendt købsproces.

Vi sælger ikke blot lækre biler – vi rådgiver og vejleder dig i bedste match og bedste finansieringsform samt tilbyder alle de ekstra tillægsydelser, du måtte ønske dig. Vores mål er med andre ord at give dig en skræddersyet løsning med alt, hvad der vedrører køb af bil samt efterfølgende vedligehold.

Endvidere har vi netop udviklet et nyt koncept, som vi kalder Din Bilmægler. Herigennem tilbyder vi at håndtere salget af din brugte bil. Vi har et bredt netværk af potentielle købere samt stor ekspertise indenfor prissætning og håndtering af alle juridiske dokumenter. Vi kan derfor få afviklet dit salg hurtigt og effektivt, mens du slipper for besværet.

Vores ambition er at være den forhandler i Danmark, som sælger brugte biler til Danmarks billigste priser. Vores målsætning er at skabe en tryg ramme for dig som kunde ved at guide, rådgive og sikre dig de bedste løsninger og konkurrencemæssige vilkår. Denne målsætning kan vi rent praktisk efterleve ved at sælge brugte biler uden fordyrende mellemled og gennem egne afsætningskanaler.

Nordic Automotive Group

Nordic Automotive Group er vores moderskib, hvoraf Ahlgren & Andersen er ét ud af fire selskaber. Hvert af de fire selskaber henvender sig til forskellige kundesegmenter, hvorfor vi kan favne hele brugtbilsmarkedet til fulde.

Som en del af Nordic Automotive Group kan vi samarbejde internt på tværs af vores søsterselskaber, hvilket i sidste ende gør det muligt at sænke vores omkostninger på handel med brugte biler. Det kommer vores kunder til gode i form af hurtige salgs- og købsprocesser og ikke mindst yderst konkurrencedygtige priser på brugte biler i alle kategorier.

Vores prissætninger udarbejdes af Engros Biler Danmark med udgangspunkt i, at det kan være billigere at eje en bil end at benytte offentlig transport. Nordic Automotive Group er ejet af Nicklas Ahlgren, som er CEO i alle fire selskaber.