Finansiering

Finansiering er for dig, der ikke ønsker, eller har mulighed for at betale en bil kontant. Det kan være en stor udskrivning, og derfor er det en rigtig god mulighed at finansiere din nye brugtbil gennem os.

Hos Ahlgren & Andersen går vi uden om de dyre banklån og tilbyder yderst fordelagtige aftaler med vores låneudbydere. Dermed får du mere luft i økonomien til lige det, du drømmer om. Du afgør selv, om du vil lægge en udbetaling og dermed betale en lidt lavere månedlig ydelse. Du kan også vælge at låne uden udbetaling til markedets laveste rente. Læs mere om de billån vi tilbyder herunder.

AL Finans er datterselskab af Arbejdernes Landsbank, der i 2018 blev kåret som Danmarks bedste bank for 10. år i træk. Du kan derfor trygt oprette dit billån gennem AL Finans, som har en stærk position på markedet og mere end 80 års erfaring.

Når du køber en brugt bil hos Ahlgren & Andersen, kan du vælge mellem to forskellige billån gennem AL Finans; billån med variabel rente og billån med fast rente. For begge lånetyper kræves der en udbetaling på 20%. Du kan læse mere om de to lånetyper herunder.

Ahlgren & Andersen tilbyder finansiering gennem vores samarbejdspartner, Santander Consumer Bank. Virksomheden er en del af spanske Banco Santander, som er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i Verden. Siden 1857 har Banco Santander arbejdet med kunder i mere end 40 lande og har således en solid erfaring inden for bankforretning.

I forbindelse med bilkøb tilbyder vi gennem Santander to forskellige finansieringsmuligheder; Finansiering 20% eller Finansiering uden udbetaling. Du kan læse mere om de to billån herunder.

Fast rente

Et fastforrentet billån er den sikre løsning. Du kender på forhånd dine udgifter og lånets samlede løbetid. På et fastforrentet billån er renten typisk lidt højere, men du risikerer til gengæld ikke, at den stiger undervejs. Den faste rente kan særligt være fordelagtig for lån med længere løbetid, da du således er sikret mod store udsving. Vi kan i øjeblikket tilbyde en lav rente på 3,8% på dette billån.

Variabel rente

Et billån med variabel rente er som udgangspunkt billigere end et fastforrentet lån. Renten på lånet stiger og falder i takt med Nationalbankens indlånsrente, og derfor vil du i nogle perioder kunne opleve en meget lav rente og i andre perioder vil den stige en smule. I tilfælde af rentestigning, forlænges lånets løbetid, så du ikke skal bekymre dig om markant højere udgifter i sådanne perioder. Omvendt afkortes løbetiden, såfremt renten falder.