Fordele

Vi sælger til Danmarks billigste priser

Ahlgren & Andersen er ”søster” til” ”Engros Biler Danmark”, der opkøber biler fra danske forhandlere til eksport. Nogle af bilerne, der indkøbes hos Engros Biler Danmark, eksporteres ikke, med udvælges til at blive solgt fra vores danske detailforretninger. Den gode synergi mellem Engros Biler Danmark og Ahlgren & Andersen bevirker, at vi kan sættes mange biler til salg med lav avance, da vi ikke har ekstra fordyrende mellemled. Samtidig får vores kunder en attraktiv pris for ”byttebilen”, da den efterfølgende nemt kan afsættes til eksport via Engros Biler Danmark.

Vi har altid 250 biler på lager

Vi har et stort udvalg af biler i alle prisklasser. Så hvis du leder efter familiebil, en lille bil, ”bil nr. 2”, eller hvis du er på udkig efter en nærmest fabriksny model, så har vi udvalget.

Hos Ahlgren & Andersen garanterer vi en tryg handel

Bilen bliver naturligvis solgt med Købelovens reklamationsret. Når vi har solgt en bil, bliver gennemgået på vores værksted. Her bliver den grundigt kontrolleret og eventuelle fejl på bilen bliver udbedret. Hvis bilen står overfor et serviceeftersyn, så laver vi naturligvis dette inden levering. Hvis bilen skal synes inden for 6 måneder fra købsdato, så leverer vi den nysynet, så undgår du besværet.

Unikt leasingkoncept

Du kan også lease din nye bil hos Ahlgren & Andersen. Vi kan som de eneste i landet tilbyde leasing på udvalgte brugte bil, hvor vi både indestår for både restværdien og for reparationer. Det vil sige at, du kender de præcise udgifter til bilen i hele leasingperioden.

Billig finansiering

Vi kan altid tilbyde markedets bedste priser på finansiering og leasing. Vi finansierer rigtig mange biler. Derfor får vi de mest konkurrencedygtige renter fra vores samarbejdspartnere, Santander og AL-Finans. Vi tilbyder billån både med- og uden udbetaling.